World Wide Cycling

                 Nieuw-Zeeland

 

Up

Marco Polo Cycling Club

Rond de jaarwisseling staat er een reis gepland naar Nieuw-Zeeland . Hier kunt u als een van de eerste mensen op de aarde nieuwjaar vieren! 

Deze reis van ongeveer 14 dagen zal slechts voor een kleine groep mensen georganiseerd worden. Na de kerstdagen zal er naar Nieuw-Zeeland gevlogen worden. U kunt uw eigen fiets meenemen.

U verblijft in de omgeving van Nelson waar u kunt genieten van de schitterende natuur

De eerste dagen kunt u zich ontspannen en genieten van het aangename weer, het is dan namelijk zomer in Nieuw-Zeeland. Omdat het land zo dicht bij de datumgrens ligt zult u er het nieuwe millennium als een van eersten kunnen vieren. 

31 december is er "the Gathering" een "mountaintop party". Op een bergtop wordt de jaarwisseling gevierd met een spectaculaire muziek en licht show.

1 en 2 januari zult u in trainingsritten de schoonheid van Nieuw-Zeeland kunnen zien. 

De schitterende kust van Kaiteriteri Bay. 

U kunt van 3 tot 6 januari deelnemen aan de Tour de Vineyards, een vierdaags wielerevenement met voor fietsers van ieder niveau ritten en wedstrijden.

Als u wilt kunt u in 4 etappes meedoen voor het eindklassement.

De etappes zullen varrieren van ongeveer 20 kilometer tot rond de 150 kilometer voor de echte wedstrijdrenners.

 

Nathan Dahlberg zal deze reis uw persoonlijke begeleider zijn en U de mooiste plekjes laten zien van zijn land. Hij zal een klein groepje wielerliefhebbers een onvergetelijke vakantie bezorgen.

Nathan Dahlberg, reed twee maal de Tour de France, voor Seven-Eleven en Motorola. 

Reed de Giro d'Italia, won etappes in de Ronde van Zwitserland en de ronde van Engeland.

 

Reist nu al jarenlang de wereld rond als wieler- prof voor verschillende teams. Hij reed wedstrijden in meer dan 30 landen waaronder; heel Europa, Australië, USA, Canada, Uruguay, Peru, Mexico, Pakistan, Maleisië, China en 

Japan. 

 

Hij kan schitterende verhalen vertellen over zijn profcarrière en de vele reizen die hij gemaakt heeft.

Na de Tour de Vineyards zal Nathan u begeleiden tijdens mooie tochten langs de stranden. Verder gaat hij met u een "hiking-tocht" maken in de bergen. En natuurlijk gaat u zeekayakken in het kristalheldere water van de baaien rond Nelson en Motueka. 

Zeekayakken een perfecte manier om van de kust en de stranden van Nieuw-Zeeland te genieten.

De reis is inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam, hotel overnachtingen, ontbijt en diner, deelname aan de Tour de Vineyards, nieuwjaarsfeest "the Gathering", hiking-tocht in de bergen en zeekayakken.

Naar schatting gaat deze reis ongeveer € 2000,-  kosten

 

Heeft u interesse en wilt u op de hoogte gebracht worden van het definitieve reisprogramma of heeft u vragen klik dan hier en type uw naam uw e-mail adres of telefoonnummer en uw vraag in.

 

 

 

Home ] Up ]