World Wide Cycling

                 Turkije-ATB

 

Up

Marco Polo Cycling Club

Mountainbikers uit de hele wereld zijn uitgenodigd voor het  Cappadocia MTB Festival Tour for Racers and Non-Racers, eind juni in Turkije.

Dit evenement vindt tegelijkertijd plaats met de Capadocia Annual International Mountainbike Stage Race and Festival.

World Wide Cycling organiseert in samenwerking met de wedstrijdorganisator een reis naar dit geweldige ATB-evenement.

 

Heeft u interesse en wilt u op de hoogte gebracht worden van het definitieve reisprogramma of heeft u vragen klik dan hier en type uw naam uw e-mail adres of telefoonnummer en uw vraag in.

 

Geniet van een week ATB-sport en festival aktiviteiten in het mountaibike gebied van Turkije. Hier nam Fox Racing's de Krank 3 video op getiteld: “one of the Meccas of mountain biking.”  

 

De eerste dagen kunt u genieten van ATB-tochten door de Capadocie regio van Turkije. U krijgt de kans de parkoersen te verkennen van de 

cross country, down hill en tijdrit waar de profs ook hun UCI etappekoers rijden.

ATB-profs uit 12 verschillende landen worden verwacht in de race met technische, uitdagende koersen in het schitterende landschap van Capadocie.

 

 

U verblijft in 4 sterren hotels met "all you can eat" buffet ontbijt en diner in de stad Urgup, slechts enkele kilometers van alle race parkoersen, inclusief het straten parkoers van het criterium, het hoogtepunt van de zaterdagavond. Deelnemers aan deze reis krijgen VIP toegang tot alle evenementen, inclusief de openings VIP/press party en de sluitingsparty voor de racers. 

U kunt deelnemen aan evenementen met en zonder licentie (zonder licentie is het beperkt tot 2 a 3 onderdelen), of kom voor de fun en geniet van de ritten. Neem je eigen fiets mee of huur een van de 2001 Giant ATX fietsen.

 

Dit evenement is voor iedereen toegankelijk!! De officiële tijden en volgorde van de races zullen pas in april worden vastgesteld.

 

Voorlopig programma

 

25 juni:  Aankomst in Ankara.  Transport naar Urgup. Fiets monteren en groepsbespreking in het hotel na het diner.

 

26 juni:  Begeleidde ATB-tocht van Urgup naar Avanos, Goreme en Ortihisar.  Groepen worden ingedeeld naar mogelijkheden en interesses. Lunch in Goreme.

 

27 juni: Tocht naar Soganli Valley en terug naar Urgup.  Lunch in de Valley.

 

28 juni: Begeleidde tocht over het parkoers van de cross country wedstrijd en van de down hill wedstrijd met de Race Director en geselecteerde  ATB-profs.

 

29 juni: Vrije training op de parkoersen en deelname aan de tijdrit proloog. s' Avonds het ATB criterium in de stad. VIP/Press party.

 

30 juni:  Het Down-Hill evenement, kijken of zelf deelnemen (voor geinteresseerden). Live Jazz concert, stratenparkoers criterium en andere evenementen in het stadscentrumn.

 

 

1 juli:  Cross Country evenementent, met deelname van alle categorien. Het 7 kilometer lange parkoers ligt in Kizil Cukur valley, een van de mooiste valleys in Capadocie. s'Morgens zelf koersen en daarna naar de profs kijken. Race party en prijsuitreiking na de finish van de Cross Country wedstrijd.

 

2 juli: Transport terug naar Ankara airport.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze reis is inclusief:

 

Retour vlucht Amsterdam-Ankara (vraag ons als u een ander vliegveld prefereert) 

Transport van en naar Ankara Airport.

Hotel Accommodatie in 4 sterren of beter hotel in Urgup.

Begeleiding.

Toegang tot de wedstrijden en VIP-pas, met toegang tot de ATB-profs.

Alle ontbijten en diners.

Plus “Swag!!” (gratis extras, t-shirt etc.)

 

Dit complete pakket gaat ongeveer € 1000,- kosten.

 

* Toeslag voor een eenpersoonskamer € 150,-

*Toegangsprijzen van museums en historische locaties is extra.

*Giant ATX ATB fietsen kunnen gehuurd worden voor $25 per dag.

 

Heeft u interesse en wilt u op de hoogte gebracht worden van het definitieve reisprogramma of heeft u vragen klik dan hier en type uw naam uw e-mail adres of telefoonnummer en uw vraag in.

 

 

 

Home ] Up ]