World Wide Cycling

                 Wedstrijden

 

Up qinghai-tibet2001 China 2001 Tour of South China Sea 2000 Bolivia Maleisie 2000 Hokkaido 2000 China 2000 Uruguay China Pakistan

Marco Polo Cycling Club

l Islamabad-Lahore Cycle Race. (Foto Francis Cerny)

World Wide Cycling heeft wereldwijd de deelname aan vele wedstrijden georganiseerd. 

 

In december 2000 werd de Marco Polo Cycling Club opgericht, een team met een eigen naam en identiteit.

 

Hier vind u reportages van deze avontuurlijke reizen naar exotische oorden en verslagen met fotos van de wedstrijden, soms onder de meest extreme omstandigheden.

 

Vele reportages zijn alleen in de Engelse taal voorhanden. Deze kunt u vinden in ons wedstrijdarchief: klik hier.

 

Hier vind u enkele reportages in het Nederlands:

 

2002 alleen in het Engels in het wedstrijdarchief.

 

2001

 

De Marco Polo Cycling Club won Qinghai-Tibet, een etappekoers op hoogte in China.

 

Twee etappeoverwinningen voor de Marco Polo Cycling Club in de Tour de China Dit jaar in Inner-Mongolia en de Gobi-woestein.

 

Een etappeoverwinning voor de Marco Polo Cycling Club in Japan: Tour de Hokkaido (UCI 2.5) (English language)

 

De Marco Polo Cycling Club wint de Tour du Maroc.(English language)

 

Tour of South China Sea. Een wedstrijd in Hong Kong, China en Macau, tussen Kerst en Oud en Nieuw.

 

USA: California Series.(English Language)

 

2000

 

Zuid-Amerika; Bolivia

In november reed een team een wedstrijd in Bolivia op 4000 meter hoogte!

 

World Wide Cycling teams namen deel aan de Tour de China ,de Tour de Hokkaido (Japan) en verschillende wedstrijden in MaleisiŽ Hier vindt u complete verslagen met foto's.

 

1999

 

In 1999 reisden we naar wedstrijden in Uruguay en China. En natuurlijk namen we deel aan de door World Wide Cycling georganiseerde wedstrijd in Pakistan; de Islamabad Lahore international cycling race.

 

 

World Wide Cycling heeft voor verschillende teams de reizen naar wedstrijden in een groot aantal landen geregeld. We zijn gespecialiseerd in de niet-traditionele wielerlanden. We zonden bijvoorbeeld teams naar wedstrijden in Uruguay, China, Estland, Pakistan en Japan. 

 

Sinds december 2000 reizen we over de wereld als de Marco Polo Cycling Club. De renners hiervoor worden niet alleen op hun wielrenkwaliteiten gekozen. Ook wordt er gelet op flexibiliteit en aanpassingsvermogen aan andere, soms extreme,  omstandigheden.

 

Meestal presteerden onze teams zeer goed, soms waren de omstandigheden echter zo zwaar dat de prestaties tegenvielen. Wij zijn er echter van overtuigd dat er weinig andere buitenlandse teams beter hadden gepresteerd. Onze ervaring is, dat het moeilijker is om goed te presteren, naarmate de omstandigheden meer verschillen van wat men gewend is.

 

 

 

 

Home ] Up ] qinghai-tibet2001 ] China 2001 ] Tour of South China Sea 2000 ] Bolivia ] Maleisie 2000 ] Hokkaido 2000 ] China 2000 ] Uruguay ] China ] Pakistan ]